Ik zal mij even voorstellen:
Mijn naam is Sander Wolf, woonachtig in eindhoven met hond en vriendin..
Ik werk nog niet zo heel lang als rijinstructeur en het bevalt me prima.. ik heb veel geleerd van de meesters in het vak:), er komt meer bij kijken dan je zou verwachten, een goede planning, op de juiste wijzen vaardigheden en kennis overbrengen afhankelijk van het type leerling, en de juiste lessen en routes weten voor te bereiden.. we zijn nu eenmaal allemaal verschillend en dat maakt het ook zo leuk.
Ik ben blij bij autorijschool de Toekomst te werken, daar is een leerling geen nummer maar wordt van begin tot einde begeleid (kunnen we een slogan van maken)..en pas op examen wanneer examenklaar, dat is hoe het hoort.
Ik vind humor en een ontspannen sfeer in de lesauto belangrijk... ook mag er gezongen worden, doe ik ook af en toe, daarom zijn er ook oordopjes beschikbaar.
Voorheen werkte ik in de logistiek en in de ICT...
logistiek was voornamelijk expeditiewerk en inval vrachtauto chauffeur.. met een flinke bakwagen door het centrum van Eindhoven, daar heb ik veel rij-ervaring opgedaan.
In de ict met leaseauto 30 tot 40000 km per jaar, dus ook veel auto-ervaring en veel rijervaring, dat helpt ook als instructeur..
in de ICT heb ik bedrijfstelefooncentrales beheert bij KPN en later de IT (desktopeindgebruikers en servers) van bedrijven via Atos Origin, korte tijd bij Maxima Medisch Centrum en Kuehne + Nagel.
Mijn hobby's zijn hardlopen (laatste tijd wat minder), bordspellen, computergames, omgaan met familie en vrienden, computer en internet, vakantie (ook dit helaas nu wat minder)
Wie weet ontmoet ik je in de lesauto, waar je kennis en ervaring opdoet waar je de rest van je leven wat aan hebt!